icon youngsters
icon youngsters
icon youngsters

Unge

Oplever du, at det er svært at gå i skole? Har du konflikter med dine forældre? Har du problemer i forhold til venner? Problemer med for meget alkohol, andre rusmidler eller måske er du involveret i kriminalitet?

I et forløb hos Familie & Netværk bliver der taget hånd om dine problemer. Her er det ikke bare dig, men alle de vigtige voksne omkring dig, som skal være med til at sørge for, at du får det bedre og får bedre muligheder både i skolen, derhjemme og i fritiden.

”Jeg troede ikke, at jeg kunne ændre mig så meget. Dengang var jeg meget langt nede i skolen. Nu er det bare fremad. Livet går godt. Der er mange ting, som har ændret sig for mig; nu er jeg klar til at tage en uddannelse,”

Dreng på 17 år

”Han bliver ikke voldsom mere og kan slappe hurtigt af. Forløbet har i hvert fald gjort, at vi kan være mere sammen som familie”

Søster til dreng på 17 år

”Mentalt har jeg fået det bedre, fordi jeg har kunnet snakke med nogen, hvis jeg havde et problem – i stedet for at gå med det selv og ikke sige det til nogen. Det var dejligt, fordi hun spurgte, hvordan vi havde det”

Søster til dreng på 17 år